Vrienden

Het koor heeft al een aantal jaren een trouwe vriendenkring die het koor financieel steunt. Met het afnemen van de subsidies worden deze bijdragen steeds meer van essentieel belang voor onze vereniging. Wij willen u dan ook graag als nieuw vriend verwelkomen. 

Iedere donatie is welkom maar een donatie vanaf € 25 geeft extra voordelen.

Een donatie vanaf € 25 t/m € 49 per kalenderjaar, te voldoen aan het begin van ieder jaar, geeft per kalenderjaar per concert recht op één toegangskaart met 10% korting.

Een donatie vanaf € 50 tot €74 per kalenderjaar, te voldoen aan het begin van ieder jaar, geeft per kalenderjaar per concert recht op twee toegangskaarten met 10% korting.

Bij een donatie van € 75 of meer, te voldoen aan het begin van ieder jaar, heeft u per kalenderjaar recht op twee toegangskaarten met een korting van 25%.


Bij concerten in Concertgebouw de Doelen hebben vrienden recht op vier gereserveerde plaatsen; bij overige concertlocaties hebben vrienden recht op twee gereserveerde plaatsen. Alle vrienden/donateurs ontvangen bericht over concertdata en hebben recht van voorbespreken.

Wij verzoeken u de donatie over te maken op rekening NL45 INGB 0000 276436 ten name van penningmeester COV Sursum Corda onder vermelding van 'vriend/donateur Sursum Corda'.


Voor aanmelding en informatie kunt u contact opnemen met:
Mieke van der Stoep,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 0180 471307


Advertenties


U kunt uw advertentie in de programmaboekjes van één of meerdere concerten laten opnemen.

De kosten bedragen:

  • € 50 voor een ½ pagina A5 of € 100 voor een hele pagina, voor een concert in de Prinsekerk, de Grote of St. Laurenskerk in Rotterdam of soortgelijke locatie elders.

  • € 100 voor ½ pagina A5 of € 200 voor een hele pagina voor een concert in concertgebouw de Doelen in Rotterdam
    ((veel) grotere oplage en dus een groter bereik).

Aanmelden en informatie:
Aanmelden - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie - 010-4100138 secretariaat concertzaken